Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Τούτο το ιστολόγιο φιλοδοξεί να είναι φιλόξενο σε κάθε επισκέπτη σε κάθε αναγνώστη και να δημοσιεύει όλα τα κείμενα που αποστέλλονται.
Η αρχική σκέψη γι αυτό το ιστολόγιο είναι να δημιουργηθεί μια εφημερίδα αναγνωστών με πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες και ευαισθησίες.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να αποστέλλουν τα κείμενα τους ως σχόλια στην πιο πρόσφατη ανάρτηση-δημοσίευση αυτού του ιστολογίου ή να την αποστέλλουν στη e-διεύθυνση vaggnes@gmail.com
Κάθε κείμενο θα δημοσιεύται με μόνη προϋπόθεση να μην είναι υβριστικό με το όνομα ή το ψευδώνυμο του αρθρογράφου.

Η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ιστολόγιο πηγάζει από την επιθυμία πολλών αναγνωστών που απευθύνουν υπέροχες επιστολές, πολιτικές απόψεις και σπουδαίες προτάσεις, σε γνωστές Αθηναϊκές και τοπικές εφημερίδες που ποτέ δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για λόγους πολιτικής ή άλλης σκοπιμότητας ή ακόμη και απαξίωσης του συγγραφέα-αρθρογράφου.

Με τη δική σας ενεργό συμμετοχή θα φανεί αν το εν λόγω ιστολόγιο μπορεί να μεγαλώσει και να αγκαλιάσει πολλούς κειμενογράφους με άρθρα και κυρίως με προτάσεις για όλα τα θέματα που ανακύπτουν στην πολιτική και την κοινωνική  ζωή μας.

Φιλοδοξία επίσης αποτελεί αυτή η e-εφημερίδα να αποστέλλεται σε πολλούς παραλήπτες φίλους και γνωστούς όλων όσων συμμετέχουν ενεργά ή έστω ως απλοί αναγνώστες.

Τέλος κάθε πρόταση ή ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει στην διάδοση και την επέκταση της αναγνωσιμότητας  αυτού του ιστολογίου είναι  και αποδεκτή και ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ και περιμένω τη συμμετοχή σας
vagnes


4 σχόλια:

vagnes είπε...

Εδώ μπορείτε ως σχόλια να στέλνετε ή να επικολλάτε τα κείμενα σας, τα σχόλια σας ή ότι άλλο επιθυμείτε.

vagnes είπε...

Καλώς όρισες καλή μου φίλη Βίκυ

Eva Neocleous είπε...

Εξαιρετική ιδέα!
Καλή Επιτυχία εύχομαι!

vagnes είπε...

Ευχαριστώ Ευα θέλω και τη δική σου γνώμη και συμετοχή, να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια e-εφημερίδα γνώμης.